• Tízezrek alatt ketyeg a bomba

  Ha egy vállalat kilátásai jelentős fordulatot vesznek, az azonnal meglátszik a kölcsönzött dolgozói számán. Gazdasági problémák esetén először a kölcsönzött munkaerejét építi le, ha pedig felívelő pályára áll, akkor velük bővíti elsőként az állományát. Az autógyárak, az áruházláncok vagy éppen gyorséttermek éppen azért kölcsönöznek dolgozókat, hogy rugalmasan és kényelmesen tudjanak alkalmazkodni a forgalom ingadozásához.

  Részletek
 • 10 szuper idő- és teljesítménymérő alkalmazás a hatékony home office-ért

  Mit tegyünk, hogy a home office-ban se csússzon ki a kezünkből az irányítás, és ne húzódjon el a munka a nap végéig? Ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk mérni a saját és a kollégák munkára fordított idejét, produktivitását, számos szuper alkalmazást érdemes megismernünk. Éppen ezért összegyűjtöttük 2020 legújabb időmérő applikációit, lássuk, mik is ezek!

  Részletek
 • Munkaerő-szervezés vészhelyzetben

  Az új koronavírus miatt életbe léptetett intézkedések célja a járvány terjedésének lassítása, ugyanakkor ez magában hordozza a gazdaság lassulását is, egyes területeken a teljes leállást. Gyorsan változó gazdasági környezetben az atipikus foglalkoztatási formák segítséget jelentenek a munkaadóknak.

  Részletek
 • Tegye anyagilag is kedvezőbbé a betanulást!

  A pályakezdőket nem csak a juttatási csomaggal tudjuk motiválni, lehet építeni a karrierterveikre, a szakmai kíváncsiságukra, ugyanakkor mégis kényes kérdés szokott lenni a próbaidő alatti fizetés. A szakmai tapasztalat nélküli frissdiplomások esetében megteheti, hogy úgy ajánlj kedvezőbb bérezési feltételeket, hogy mindeközben Ön is jól jár!

  Részletek
 • Minimálbér és munkabért terhelő adók 2020

  Klasszikus munkaviszonyban vagy egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül fizetett munkabérre vonatkozó 2020 évi adók és járulékok mértékét foglaltuk össze vonatkozó jogszabályokkal együtt egy rövid táblázatban, mely egész évben segítségére lehet. Töltse le, adókedvezmények lehetőségeiért pedig olvasson tovább!

  Munkabér és adók 2020

  Részletek