• Tegye anyagilag is kedvezőbbé a betanulást!

  A pályakezdőket nem csak a juttatási csomaggal tudjuk motiválni, lehet építeni a karrierterveikre, a szakmai kíváncsiságukra, ugyanakkor mégis kényes kérdés szokott lenni a próbaidő alatti fizetés. A szakmai tapasztalat nélküli frissdiplomások esetében megteheti, hogy úgy ajánlj kedvezőbb bérezési feltételeket, hogy mindeközben Ön is jól jár!

  Részletek
 • Az alfától a veteránig - Generációk szakmaközi szemmel

  Mobilon lógó huszonévesek, könyvet lapozgató hatvanasok, agresszív piacszerzési stratégiákban hívő harmincasok és „lassú víz partot mos” elvét követő ötvenesek - különböző kompetenciák, különböző problémakezelési attitűdök.

  Részletek
 • HR Challenges - XIV. HR Konferencia

  A konferencián bemutatásra kerül a HR-szakma válasza az aktuális kihívásokra, a sikerek és buktatók szemléltetésével pedig lehetőséget teremtünk az informálódásra és a tapasztalatcserére. Jöjjön el a Menedzserképző Központ rendezvényére, és beszélgessünk együtt a HR legújabb feladatairól, lehetőségeiről! 

  Részletek
 • Bérezés 2019 - támpontok a tervezéshez

  Bértervezés 2019

  A jövő évi juttatási rendszer tervezéséhez táblázatban foglaltuk össze a cafeteria 2019-re tervezett közterheit és megoldási javaslatokkal is szolgálunk az alkalmazására. Választhatunk korszerű HR megoldást abban ez esetben is ha kötött a bértömeg és az engedélyezett létszámkeret.

  Részletek
 • Vállalati HR-esettanulmányok Konferencia

  Széttárt kezek, gondterhelt tekintetek, majd a megbeszélésen mindenki a HR-es felé fordítja a fejét. „Találunk erre a feladatra embert?” - hangzik el pár másodpercnyi kínos csönd után az igazgató kérdése. A gazdaság munkaerőhiányos állapota a fenti beszélgetés tucatnyi variációját hívja életre nap mint nap a cégek mítingjein. A válasz pedig sokféle lehet, ezért érdemes átnézni az esettanulmányokat, és tanulni mások eredményeiből.

  Részletek