Mi valójában a munkaerő-kölcsönzés?

A munkaerő-kölcsönzés egy olyan foglalkoztatási forma, ahol a foglalkoztató (Kölcsönvevő) helyett a munkaerő-kölcsönző cég (Kölcsönbeadó) köt munkaszerződést a munkavállalóval és végzi a munkaadói adminisztratív teendőket – ki-, és beléptetés, hatósági bejelentések, bérfizetés, stb. – de a foglalkoztató cégnél történik a munkavégzés és az ehhez tartozó irányítás, ellenõrzés is a foglalkoztató kezében van, tehát ő határozza meg pl. a munkaidőt, munkarendet, ebédidőt, elvégzendő feladatokat, stb. 

Hogyan zajlik a munkaerő-kölcsönzés cégünknél?

A munkaerő-kölcsönzés folyamata az álláshirdetéssel és kiválasztással, interjúztatással kezdődik, melyet ugyanolyan gondossággal végzünk, mint munkaerő-közvetítés esetén. Az Ön által kiválasztott jelölttel munkaszerződést kötünk, elvégezzük a hatósági bejelentéseket, munkaügyi adminisztrációt és már kezdheti is a munkát az Ön irányításával. Cége által leigazolt havi teljesítés alapján folyik a bérszámfejtés, ami egyben elszámolásunk alapja is.

 ÁRAJÁNLATKÉRÉS 

 

A munkaerő-kölcsönzés számos előnnyel bír az Ön számára, hiszen segítségével, sokkal gyorsabban tud a piaci változásokra reagálni, szezonális akció, vagy más időszakos esetekben új emberek felvétele nélkül elvégezni a szükséges feladatokat határidőre.
 

Tájékozódjon bővebben a munkaerő-kölcsönzés további menüiben, hogy a megfelelő munkaerő-kölcsönző céget választhassa, megismerje milyen esetekben alkalmazható, melyek az előnyei és milyen garanciák biztosítják Önt!

 ÁRAJÁNLATKÉRÉS 

Tudni szeretné, hogyan működhet ez az Ön vállalatánál?  Kérjen a munkaerő kölcsönzésről díjmentes  konzultációt!

 

Humán Centrum – munkaerő-kölcsönzés professzionálisan