Két évtizedes szakmai tapasztalat, több mint 60.000 interjú és szerződéses garanciák támogatják Önt munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk során. Az alábbi ábrával szeretnénk áttekinthetően szemléltetni az általános munkaerő-közvetítés folyamatát, melyet az Ön igénye szerint alakítunk tovább. 

 

Attól függően, hogy milyen munkakörbe keres új kollégát, milyen támogatást szeretne kapni az új munkatárs felkutatásában, több féle munkaerő-közvetítési és toborzás-kiválasztási szolgáltatással állunk rendelkezésére összetettől az egyszerűig. Kifinomult módszerekkel térképezzük fel a jelöltek valós képességeit.

Fejvadászat  ► Munkaerő-Közvetítés Professional   Közvetítés Médium  ► Online Toborzás 
Részletekért kattintson az egyes szolgáltatások linkjére!

Munkaerő-közvetítés személyre szabottan
Professzionális infrastruktúránknak köszönhetően teljesen egyedi megoldásokat tudunk biztosítani a munkaerő-közvetítés során, maximálisan igazodva az Ön elképzeléseihez, elvárásaihoz.
 

Egyedi, testre szabott toborzás-kiválasztási megoldások, egyenként és kombinálva is igénybe vehetők:

  • Online álláshirdetés
  • Adatbázis szűrés
  • Önéletrajz szűrés
  • Telefonos interjúk
  • Kihelyezett interjúk

Komplex kiválasztási rendszerünk lehetővé teszi, hogy több féle módszerrel győződjünk meg a pályázók tényleges szkamai képességeiről, személyes kompetenciáiról. Erről bővebben a kiválasztás eszközei című oldalon talál részletesen információt

A munkaerő-közvetítési szolgáltatás díjának alapja:

Az éves bruttó átlagbér százalékban megadott mértéke.