Senior minőségbiztosítási mérnök

Senior minőségbiztosítási mérnökként egy fejlett kórházi információs szoftver fejlesztéséért és teszteléséért leszel felelős, amely az intézményi jelentéseket és a munkamenetet kezeli.

IT/Informatika
Szeged
Főiskolai végzettség

Cégbemutató

Partnercégünk többek között az orvosi képalkotás és információs technológiák, orvosi diagnosztika, betegmegfigyelő rendszerek területén elért szakértelme révén segíti ügyfeleiket, hogy a világon minél több embernek biztosíthassanak minél magasabb színvonalú egészségügyi ellátást, lehetőleg alacsony költségekkel. 

Feladatok

 • aktív részvétel az agilis szoftverfejlesztés minden fejlesztési ciklusában, együttműködés a termék tervezőivel, fejlesztőkkel, a többi tesztelővel és a projektmenedzserekkel
 • a teszt infrastuktúrájának és a folyamatos integrációs keretrendszer fejlesztése és feljavítása
 • tesztek tervezése a technikai specifikációkhoz és a felhasználói követelményekhez
 • a problémák részekre bontása és a teszteléssel kapcsolatos feladatokhoz szükséges idő megbecsülése
 • tesztek, használati esetek készítése a projekthez kapcsolódó technológia használatával

Amit kínálunk

Érdekes és változatos feladatok - a projekteken dolgozó csapat feladata ezek továbbfejlesztése, optimalizálása és karbantartása. 
 
Radiológiai fejlesztési projekt: olyan radiológiai rendszerhez kapcsolódó projekt, amely évek óta jelen van az amerikai és a kanadai piacon. A  szoftver a radiológus és a hozzá tartozó személyzet teljes munkafolyamatát támogatja, a leletezéstől kezdve, vizsgálatra küldés, képek tárolásán át a számlázásig. 
 
Ultrahangdiagnosztikai projekt: ultrahangdiagnosztikához kapcsolódó termék fejlesztése. Meglévő rendszerekhez integrálódó eszköz, ami segíti az adatok gyűjtését, mesterséges intelligencia számára is megfelelő strukturálását. A klinikai személyzet ezen keresztül tudja nyomon követni a vizsgálatok fajtáit, minőségét és gyakoriságát.

Elvárások

 • felsőfokú szakirányú végzettség
 • tárgyalóképes angol nyelvtudás
 • ISTQB bizonyítvány 
 • tapasztalt a fenntartható automatizált tesztek fejlesztésében és futtatásában az acceptance, funkcionális és regressziós tesztek esetében
 • tesztautomatizálási technikák ismerete és használata (data driven, pairwise, mocking, test hooks)
 • a teljesítés folyamatának menedzselése, csapattagok mentorálása
 • ActiveX, VB6, Java, C++, C# teszt automatizálás, a teszteljárások dokumentálása és végrehajtása (Radiológiai fejlesztési projekt)
 • Java, Angular teszt automatizálás, a teszteljárások dokumentálás (Ultrahangdiagnosztikai fejlesztési projekt)

Jelentkezés

Kérjük, hogy szíveskedjen kitölteni a lenti űrlapot, csatoljon egy szakmai önéletrajzot és kattintson a "jelentkezem" gombra! Ha kérdése van, a lenti e-mail címen állok rendelkezésére!

Kapcsolattartó:

Mityók Andrea
mityok.andrea@humancentrum.hu

Részletek:

SzakterületIT/Informatika
MunkakörSenior minőségbiztosítási mérnök
Tervezett kezdés dátumaMegegyezés szerinti munkakezdés
Szükséges nyelvismeretangol szóban: középfok írásban: középfok
Szükséges végzettségekFőiskolai végzettség / Műszaki/ Mérnök / Minőségbiztosítási Mérnök

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Humán Centrumál minden regisztrált felhasználó kap írásos értesítést a kiválasztási döntésről. A kiválasztási folyamat átlagosan 3-4 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek.