• Így hátráltatja sok cég a saját toborzását

  Ágazatonként eltérő, hogy mekkora küzdelmet jelent egy-egy alkalmas munkavállaló megtalálása. A megnövekedett álláskínálat miatt a jelentkezők nem kényszerülnek bele olyan megoldásba, ahol lényegesen engedni kell az elképzeléseikből. A betanított munkák között éppúgy válogatni lehet, mint IT fejlesztői pozíciók között.

  Részletek
 • Valóban munkaerőhiány van?

  Rekord számú hirdetéssel lehet találkozni az állásportálokon és a közösségi médiában is élesedett a verseny, érezhetően többen hirdetnek ugyanarra a munkavállalói csoportra. Tavasz óta intenzív a létszámbővítési szándék a legtöbb szektorban.

  Részletek
 • Segítségnyújtás és megtakarírás

  A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása segítségnyújtás és megtakarítás is egyben.

  Részletek
 • Az alábbi összeállítással szeretnénk megismertetni Önnel, hogy szakemberhiány, átmeneti vagy tartós létszámigény esetén külső HR szolgálatót igénybe véve mit vizsgálhat legkönnyebben, amivel minimalizálja a normál üzleti működés kockázatát és maximalizálja az előnyöket. 

  Részletek
 • Az alfától a veteránig - Generációk szakmaközi szemmel

  Mobilon lógó huszonévesek, könyvet lapozgató hatvanasok, agresszív piacszerzési stratégiákban hívő harmincasok és „lassú víz partot mos” elvét követő ötvenesek - különböző kompetenciák, különböző problémakezelési attitűdök.

  Részletek